Fotbal: Olimpia Satu Mare – FC Bihor 2-1

fotbal

În urma victoriei obținute azi, 15 octombrie, pe teren propriu în fața formației FC Bihor, Olimpia Satu Mare a urcat pe locul VIII în clasamentul Seriei a II-a. Meciul ce s-a terminat cu scorul de 2 la 1 pentru echipa de pe Someș, a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii a II-a la fotbal.
În prima repriză Micaș (minutul 11) și Rus (minutul 26) au executat două șuturi spre poarta bihorenilor, însă fără efect. Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 35. După un corner executat de Bic, Mureșan a trimis balonul cu capul în plasa bihorenilor, aducându-și astfel echipa în avantaj.
Olimpia și-a dublat avantajul în minutul 65 al partidei. Bic a pătruns în careu, a trimis o pasă către Boștină, însă acesta nu a reușit să bage mingea în poartă, balonul revenindu-i lui Bic care l-a învins pe Bordea, crescând avantajul Olimpiei la două goluri. FC Bihor a reușit să înscrie prin Lupu, în minutul 79 al partidei.
Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca – Burlacu, Mureșan, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Bic, R. Rus (Onicaș min. 80), Micaș, Laso (Villand min. 73), Boștină (Feier min. 65).
În următoarea etapă FC Olimpia Satu Mare va întâlni în deplasare, Poli Timișoara. Meciul se va juca sâmbătă, 18 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.