Echipa de campanie a PSD Satu Mare, în mijlocul cetățenilor

PSD1

PSD2

PSD3

Azi, 15 octombrie, a fost o zi plină pentru echipa de campanie a PSD, aceasta fiind în mijlocul cetățenilor în piețele din municipiul Satu Mare, iar spre amiază s-a deplasat, împreună cu președintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, la o întâlnire cu alegătorii din Halmeu.
În cadrul discuțiilor purtate cu alegătorii, membrii staff-ului de campanie au transmis mesajul și obiectivele candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la preşedinţia României, Victor Ponta.
Ca președinte al României, Victor Ponta se poate baza pe o majoritate stabilă în Parlament și pe o bună colaborare cu actualul Guvern, în acest fel va putea asigura stablitatea în România și va pune capăt conflictelor între politicieni, astfel încât aceștia să lucreze în beneficiul cetățenilor români.
Nu este o noutate că premierul României, acordă foarte multă încredere tinerilor și îi promovează, de aceea a aprobat programul „Garanția pentru Tineret” pentru a sprijini tinerii sub 25 de ani să își găsească un loc de muncă, a introdus programul „Tineri înteprinzători” cu finanțare nerambursabilă de până la 10.000 de euro pentru tinerii care derulează o afacere.
Victor Ponta vrea să fie un alt model de președinte, fără conflicte, fără scandal, care își dorește ca toți cetățenii să participle și să colaboreze pentru dezvoltarea României.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.