Procesul pedofilului Adrian Nistor a început cu o amânare la Curtea de Apel Oradea

Pedofil

Azi, 14 octombrie, a avut loc primul termen în dosarului în care sătmăreanul Adrian Nistor este acuzat de corupție sexuală. În cadrul ședinței, magistrații Curții de Apel Oradea (CAO) au dat curs cererii înaintate de Nistor, prin care acesta solicita amânarea cauzei pentru angajare de avocat. Astfel, magistrații orădeni au fixat noul termen pe data de 4 noiembrie, la ora 09.00.
Vă reamintim că pe data de 18 iunie 2014, Judecătoria Satu Mare l-a condamnat pe Nistor la 2 ani de pușcărie cu executare, respectiv la plata unor daune morale în valoare de 5.000 de lei. Inculpatul a atacat sentința la CAO. Totodată, sentința Judecătorie Satu Mare a fost atacată și de părinții copilului abuzat, aceștia fiind nemulțumiți de încadrarea juridică a faptei.
Adrian Nistor a ajuns în faţa instanţei după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de doar 7 anişori. După mai multe termene de judecată magistraţii sătmăreni l-au condamnat pe Nistor la 2 ani de puşcărie cu executare şi la plata unor daune morale de 30.000 de lei.
„Vom merge mai departe deoarece nu suntem de acord cu această sentinţă. Pedeapsa este prea mică deoarece s-a considerat a fi corupţie sexuală şi nu agresiune. Vom ataca sentinţa”, a declarat după pronunţarea sentinţei Judecătoriei Satu Mare, tatăl copilului agresat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.