Investiții de amploare la nivelul comunelor Racșa și Odoreu

PSD

Primarul comunei Racșa, Toma Betea, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 14 octombrie, la sediul PSD Satu Mare, despre investițiile de la nivelul localității pe care o administrează. Alături de Betea, la întâlnirea cu presa au participat și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, respectiv edilul comunei Odoreu, Dumitru Pop.
Betea a declarat că localitatea se dezvoltă iar comunitatea din Racșa este mulțumită de investițiile făcute, prin grija Guvernului Ponta. Pe lângă investițiile deja finalizate, edilul din Racșa a subliniat și câteva dintre proiectele de viitor pe care dorește să le implementeze la nivelul comunei. Astfel, primarul spune că va demara proiectul privind construirea rețelei de canalizare, în valoare de 3,6 milioane de euro, respectiv construirea unui bloc ANL, în valoare de 1,2 milioane de euro. De asemenea, în comună va fi construită o grădiniță cu patru săli de clasă dar și o școală cu 12 săli de clasă. Pe lângă toate acestea, în satul Racșa Vii se are în vedere construirea unui cămin cultural.
Primarul din Odoreu a anunțat că urmează să semneze contractul pentru construirea unui cămin de bătrâni cu 100 de locuri, respectiv pentru modernizarea sălii de sport din comună. Acesta a trecut în revistă și investițiile realizate la infrastructura rutieră a comunei pe care o administrează.
Cei trei edili prezenți la conferința de presă de azi și-au exprimat susținerea pentru candidatul Alianței PSD-PC-UNPR la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. „Avem nevoie de un președinte precum Victor Ponta. Este un om tânăr, energic, cu proiecte și viziune europeană. Este omul care susține marile proiecte pentru România și sprijină toate comunitățile, inferent de culoarea politică a primarilor”, a declarat Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.