Caravana PSD, primită cu simpatie în Oaş şi Codru

PSD2

PSD3

Echipa de campanie a PSD Satu Mare a făcut azi, 14 octombrie, un tur de forţă întâlnindu-se cu cetăţenii în târgul din Livada, din mai multe localităţi din zona Oaşului, precum şi din comuna Homoroade, fiind primită cu simpatie de aceştia. Cu această ocazie, membrii staff-ului de campanie au împărţit pliante şi au transmis mesajul şi obiectivele electorale ale candidatului Alianţei PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta.

Totodată, cetăţenilor li s-a spus că în calitatea sa de prim-ministru, Victor Ponta a reîntregit salariile şi pensiile tăiate de guvernările anterioare şi a dus o politică sănătoasă de dezvoltare a economiei naţionale. Atât oşenii cât şi codrenii au fost îndemnaţi de membrii caravanei PSD să se prezinte pe data de 2 noiembrie la urne şi să voteze candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale.

Cetăţenii întâlniţi de echipa de campanie a PSD au promis că se vor prezenta la urne în ziua alegerilor şi că vor vota în aşa fel încât lucrurile bune începute de Guvernul Ponta, care a dus la ridicarea nivelului de trai a populaţiei, să continue.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.