Performanță excepțională pentru raliul din România, atinsă de doi sătmăreni

Raliu1

Raliu2

Raliu3

Raliu4

Doi piloți sătmăreni au repus orașul de pe Someș (dar și România) pe „harta raliului european”. Echipajul alcătuit din David (pilot) și Norbert (copilot) Seletye au ocupat locul VI în cadrul etapelor desfășurate în week-end în Slovacia, o performanță neatinsă de România în ultimii zece ani.
Competiția s-a desfășurat în perioada 10-12 octombrie, în Slovacia, lângă Munții Tatra, în jurul localității Spisska Bela. Turneul a contat pentru etapele a VII-a și a VIII-a din cadrul Campionatului Est European CEC ORI CUP 2014.
La această competiție România a fost reprezentată de patru echipaje, câte unul din Brăila și Timișoara, respectiv două din Satu Mare. În concurs s-au înscris 27 de echipaje din cele cinci țări participante (Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia).
La finalul competiției echipajul 909, alcătuit din David Seletye (pilot) și Norbert Seletye (copilot), reprezentând ACR-RIDER’S Satu Mare, a ocupat locul VI, performanță neatinsă în ultimii zece ani de vreun echipaj din România.
La fel ca și în etapele din Satu Mare și în Slovacia s-au organizat trei competiții diferite. Echipajul ACR RIDER S Satu Mare și-a mai adjudecat încă două clasări foarte bune, și anume: locul I (din 27) la „FUNNY FULL STAGE”, respectiv locul V la Cupa Memorială „S. RUSINAKA”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.