O negreșteancă a făcut prăpăd în Baia Mare. A rupt doi copaci, apoi s-a oprit cu mașina într-un Matiz

Accident1

Accident2

O tânără de 20 de ani din Negrești-Oaș a făcut prăpăd noaptea trecută (luni, 13 octombrie, în jurul orei 01.15) în municipiul Baia Mare. Șoferița aflată la volanul unui BMW X5, gonea pe Bulevardul Republicii din Baia Mare, iar la intersecția cu Bulevardul București a pierdut controlul volanului, a retezat doi copaci, și s-a oprit într-un Matiz parcat regulamentar.
În mașină se mai aflau alte două fete, dintre care cea de pe bancheta din spate a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Șoferița și tânăra de pe scaunul din dreapta au scăpat fără nicio zgârietură.
Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de duminică, 12, spre azi, 13 octombrie, în jurul orei 01.15, la intersecţia bulevardelor Republicii cu Bucureşti din Baia Mare. Până la sosirea echipajului de la Ambulanță, tinerele au fost ajutate să iasă din mașină de jandarmii aflați în patrulare în acea zonă.
Potrivit anchetatorilor, fetele goneau pur și simplu pe Bulevardul Republicii din Baia Mare și au intrat în intersecția cu Bulevardul București cu viteză foarte mare. Din spusele polițiștilor mașina, un BMW X5, avea peste 150 de km/h. Pe lângă șoferiță în mașină se mai aflau și alte două fete.
Mașina a lovit bordura din partea dreaptă a direcției de mers, iar autoturismul a fost aruncat pe trotuar. Nu înainte de a reteza pur și simplu doi copaci, și de a lovi un al treilea. Apoi bolidul s-a oprit într-un Matiz parcat regulamentar.
În urma accidentului, o tânără în vârstă de 22 de ani din Sighetu Marmaţiei, pasageră pe bancheta din spate a maşinii, a fost rănită uşor și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferița și tânăra din partea dreaptă au scăpat fără nicio zgârietură.
Polițiștii maramureșeni au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.