Octavian Petric: „România este stabilă din punct de vedere economic”

PSD

„România este stabilă din punct de vedere economic și atractivă pentru investitori”. Declarația a fost făcută de către deputatul PSD, Octavian Petric, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 10 octombrie. La întâlnirea cu jurnaliștii, parlamentarul sătmărean a fost însoțit de purtătorul de cuvânt al PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.
Petric a subliniat faptul că, Guvernul Ponta a extins programul „Prima Casă” pentru românii din diaspora. „Extinderea programului „Prima Casă” îi vizează pe cetățenii români din străinătate, care au permis de ședere și de muncă. Este vorba despre o măsură de sprijin pentru românii care vor să se întoarcă acasă și în același timp un stimulent oferit acestora”, a declarat Petric.
Totodată, parlamentarul PSD s-a referit și la participarea premierului Victor Ponta la conferința privind ocuparea forței de muncă de la Milano (Italia), eveniment organizat de președinția italiană a Consiliului UE. „Participările la astfel de evenimente arată că Victor Ponta este recunoscut drept un lider regional puternic, un lider tânăr, care a reușit repararea nedreptăților sociale, reducerea inegalităților și creșterea nivelului de trai prin redirecționarea creșterii economice în buzunarele românilor, în același timp cu relansarea economică a României prin stimularea investițiilor, prin măsuri pentru mediul de afaceri, prin relansarea industriilor și afirmare pe domenii strategice: energie, agricultură, IT, etc.”, a declarat Octavian Petric.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.