Sume importante de bani pentru drumurile județene, primării și Luna Șes

Sedinta CJ

În ședința ordinară de azi, 9 octombrie, consilierii județeni au votat proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului consolidat a județului Satu Mare, în urma alocării unor sume de bani de la Guvernul României.
Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef a subliniat faptul că suma de 7,6 milioane de lei este repartizată pentru echilibrarea bugetelor locale „din care aproximativ 5 milioane prin algoritmul Finanțelor, iar restul de 2,6 milioane de lei prin grija Consiliului Județean”. De asemenea, au mai fost alocate 12,3 milioane de lei pentru lucrările la drumurile județene. „Guvernul Ponta, domnul prim-ministru, a fost foarte atent cu județul Satu Mare, fiind una dintre județele cu cei mai mulți bani alocați”, a declarat Ștef.
În luarea de cuvânt, vicepreședintele CJ, Mircea Govor, a declarat că se deblochează lucrările de la Luna Șes, în acest sens fiind alocată, de la Ministerul Dezvoltării, suma de 4 milioane de lei. Totodată, Govor l-a felicitat pe primarul din Carei, Eugen Kovacs pentru noua clădire a primăriei, pentru finalizarea căreia s-a alocat suma de 1,4 milioane de lei. „Va fi cel mai frumos sediu de primărie de județ, și pentru asta îl felicit pe domnul primar Kovacs”, a declarat Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.