Curse spre Antalya, direct de pe Aeroportul Satu Mare

Aeroport

Din luna iunie 2015, din Satu Mare va porni spre Antalya (Turcia) o cursă Charter, ce va fi introdusă de Agenția de turism „Paralela45”, în colaborare cu Consiliul Județean și Aeroportul Satu Mare.
Detalii cu privire la această cursă au fost oferite azi, 9 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă de către președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete și de reprezentantul Agenției de turism „Paralela 45”, Alin Burcea.
Potrivit celor declarate de Burcea, primul zbor spre Antalya va avea loc pe data de 9 iunie, la ora 07.30. Cursele vor fi săptămânale, în zilele de marți. „Biletele pentru Antalya pot fi cumpărate de la toate agențiile de turism din Satu Mare. Cel mai mic preț pentru un sejur de 7 zile este de 380 de euro, plus taxe de aeroport de circa 20 de euro. Cei care își vor rezerva un pachet turistic în perioada octombrie-decembrie, vor beneficia de reduceri de până la 15%. Se vor zbura cu avioane de 189 de locuri, iar compania aeriană este una dintre cele mai serioase din Turcia”, a declarat Burcea.
Reprezentantul Agenției „Paralela45” spune că avionul va porni din Satu Mare, va efectua o escală la Craiova, după care se va îndrepta spre Antalya. Zborul durează aproximativ două ore și jumătate. „Vom opera de pe Aeroportul Satu Mare în perioada 9 iunie-15 septembrie, sau poate puțin mai târziu. Asta vom vedea pe parcurs”, spune Burcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.