Site-ul Bet365 se retrage din România

Bet365

Site-ul de pariuri Bet365 și-a anunțat partenerii că încetează orice activitate de promovare pe teritoriul României. Bet365 a funcţionat ilegal pe teritoriul României, iar clienţii săi sunt pasibili de pedeapsă cu închisoarea.
Responsabilii site-ului Bet365 și-au somat partenerii să înlăture toate materialele promoționale (bannere, link-uri, text, etc). Ștergerea acestor materiale trebuie încheiată până pe data de 10 octombrie.
Potrivit Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc (ONJN), în prezent, pe teritoriul României, nu există nicio licenţă sau autorizaţie emisă pentru organizarea de jocuri de noroc on-line. Mai mult decât atât, desfășurarea oricăror activități cu caracter promoțional pentru jocurile de noroc neautorizate constituie contravenție și se pedepsește cu amendă de la 50.000 la 100.000 de lei.
Prevederile îi afectează şi pe jucători. Potrivit ONJN, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă fapta oricărei persoane care participă la activităţi de joc de noroc care nu sunt autorizate pe teritoriul României, organizate prin intermediul sistemelor de comunicaţii de tip internet, sisteme de telefonie fixă ori mobilă sau a oricăror mijloace asimilate.
În schimb, o nouă companie, care operează site-ul www.winmasters.com, şi-a anunţat prezenţa pe piaţa românească. Reprezentanţii acesteia au anunţat că au demarat procedurile pentru obţinerea licenţei de funcționare, astfel că, winmasters.com ar fi primul site pe care românii pot paria fără să încalce legea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.