Seri Pozitive: „Cine sunt eu cu adevărat?”

Seara pozitiva

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri puteți găsi soluții la problemele care vă frământă, puteți socializa şi cunoaște oameni noi sau chiar lega prietenii. Invitaţii acestor seri sunt oameni din comunitate care vă pot inspira să faceți schimbări pozitive în viețile dumneavoastră.
„Serile Pozitive” se desfășoară în Cluj, Satu Mare, Carei, Iași și București. În Satu Mare și Carei, întâlnirile sunt coordonate de Delia Danea, psiholog&trainer programe de dezvoltare personală.
Tema lunii octombrie, la Carei, este: „Cine sunt eu cu adevărat?”. Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 14 octombrie, în intervalul orar 18.00-20.00, la Restaurantul „Ali Baba” de pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 14. Invitatul serii este Zsolt Papp.
„Cine sunt eu cu adevărat ?” – Întrebarea aceasta a aprins un beculeț în mine, în ființa mea. Mi-am promis că voi reuși să mă cunosc, să-mi pun întrebări, să-mi răspund și până la urmă să mă redescopăr sau măcar să-mi ofere ceva acel răspuns. M-am gândit să vorbesc despre cine sunt eu cu adevărat. Am trecut prin multe experiențe de viață. Am urmat școala, facultatea, m-am căsătorit, am un copil. Am avut momente de bucurie, de frustrări de neîmpliniri și împliniri, de toate. Când cineva mă rănea, mă gândeam mereu: eu de ce trebuie să suport. Uneori am ales să tac, alteori să suport, câteodată să mă răzbun chiar. Eram poate nesigur pe mine, sensibil sau nu aveam răbdare cred. Au fost și momente în care debordam de fericire, simțeam că lumea e la picioarele mele. Alteori mă clătinam pe drumul meu, credeam că e imposibil să pot da de un drum drept fără obstacole.
După mult timp am realizat că viața îmi dă câteva semne, mă trage de mânecă, mă atenționează că trebuie să lupt pentru experiențele mele și voi reuși. A fost mereu o luptă cu mine însumi, poate că înainte vreme nu aveam nici informațiile necesare dar nici credința necesară. Nu știam care este rolul meu aici pe Pământ. Am învățat pe parcurs că totul depinde de mine, de voința mea, de credința mea. Pe zi ce trecea, mai mult mă răscolea această căutare. Nu-i mai vedeam sensul și mai ales, capătul. Mă gândeam că ceilalți ar trebui să știe cine și cum sunt și nu e vina mea că viața e dură, așa că ceilalți ar trebui să mă ajute, nu eu să mă chinui singur cu întrebări și răspunsuri (rolul victimei). Și totuși, am vrut să continui. Voiam să văd cine sunt cu adevărat în spatele rolurilor jucate de-a lungul timpului. Prin metoda aceasta, pe măsură ce zilele treceau, mi-am dat seama cine voiam să fiu, ce roluri preferam, ce așteptări aveam de la viață. Acum pot să afirm cu responsabilitate că 90% știu cine sunt eu cu adevărat! Drumul căutărilor mele continuă, am multe să mai descopăr la mine măcar să-i descopăr pe cei 10% care mi-au mai rămas.
Înscrieri se pot face la următorul link: http://schimbarepozitiva.ro/pre-uiesc-fiecare-clip-din-via-a-mea/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.
Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.