Revista „Force Tourism” – oglinda județului Satu Mare

Revista1

Revista2

Revista3

Centrul de Informare Turistică din cadrul Muzeului de Arte Satu Mare a găzduit azi, 8 octombrie, un eveniment editorial deosebit, și anume, lansarea revistei „Force Tourism”, o publicație destinată tuturor celor care doresc să cunoască bogăția culturală și turistică, respectiv economia județului Satu Mare. Publicația este una bilingvă (româno-engleză) și oferă toate informațiile legate de județul Satu Mare.
La evenimentul ce s-a desfășurat de la ora 11.00, au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, dar și primarii mai multor comune din județ printre care îi amintim pe: Florinel Andreica (Crucișor), Silviu Zetea (Medieșu Aurit), Octavian Apan (Apa), dar și viceprimarul municipiului, reședință de județ, Marcela Papici.
Potrivit celor declarate de Adrian Ștef „aceasta va fi revista de promovare a județului Satu Mare, din punct de vedere turistic, economic și cultural. Publicația va fi distribuită prin instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean, prin rețeaua Ministerului Afacerilor Externe, prin IMM-uri, respectiv prin Autoritatea Națională de Turism. Informațiile din paginile publicației aparțin Consiliului Județean. Au fost tipărite 1.000 de exemplare, iar dacă este nevoie, tirajul poate fi suplimentat”.
La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, a subliniat faptul că „această revistă oglindește tot ce avem mai bun în județul nostru și, avem cu ce să ne mândrim. Astfel, județul nostru va intra în bogăția turismului românesc”.
În paginile revistei, cei interesați pot găsi informații cu privire la obiectivele și destinațiile turistice de pe raza județului Satu Mare, articole legate de bogăția culinară a județului nostru, bogăția culturală dar și informații referitoare la viața economică a acestei zone.
Editorul revistei este Asociația „Force Tourism”, iar Consiliul Județean Satu Mare este partener în acest proiect.