HR şi Rock’n’Roll – lecţii alternative despre HR din cultura populară la SIGNAL CONNECT

signal-connect

Ce ar putea avea în comun rock’n roll-ul cu strategiile de business? O singură persoană: Peter Cook.

Peter Cook este un manager care conduce cu succes două companii de consultanţă, asemănătoare, dar totuşi diferite: Human Dynamics, bazată pe strategii de dezvoltare organizaţională şi The Academy of Rock, o companie care combină expertiza marilor şcoli de management cu “puterea muzicii”, fie ea rock’n roll, jazz sau muzică clasică.

Peter Cook va fi prezent în cadrul SIGNAL CONNECT,  evenimentul care aduce împreună directori de resurse umane si specialisti din acest domeniu pentru a dezbate şi învăţa cum să punem în practică cele mai potrivite strategii care pot accelera dezvoltarea profesională şi personală.

Activitatea specialistului Peter Cook  se desfăşoară în jurul cifrei 18:

  • 18 ani de experienţă în conducerea echipelor de inovaţie ştiinţifică, care au dezvoltat produse farmaceutice vitale şi care au fost livrate pe piaţa internaţională.
  • 18 ani de activitate în domeniul învăţământului superior, în cadrul programelor de master, sprijinită de studii din psihologie, gândire sistematică şi folozofie.
  • 18 ani de experienţă ca şi consultant de business şi speaker motivaţional.
  • « 18 ani până voi muri » este motto-ul de viaţă a lui Peter Cook, prin care declară că nu va renunţa la cariera lui de cântăreţ şi compozitor de muzică.

“HR and Rock’n’Roll – Parallel lessons on HR from popular culture” (HR şi Rock’n’Roll- lecţii alternative despre HR din cultura populară) este titlul temei pe care Peter Cook o va susţine în cadrul SIGNAL CONNECT.

Peter va servi o felie din cursurile lui de master, explorând lumea Leadershipului din HR, Talent Management, prin intermediul experienţei academice şi a artelor. Participanţii se pot aştepta la un unghi de abordare alternativ asupra practicilor şi strategiilor HR, împresurate cu sfaturi din partea Madonnei, a membrilor Meatloaf sau a celor de la Motorhead.

La eveniment participantii vor avea ocazia sa afle secretele din spatele departamentelor de HR a celor mai mari companii din Romania de la Daniel Buciu (OMV Petrom S.A.), Mihaela Perianu (AIMS), Paula Oprea (Pfizer), Sebastian Oprescu (Sindicatul National al Functionarilor Publici), antreprenorul Sergiu Negut, Andreea Suciu (Noerr), Magnoliu Stan (Smart HR).

Signal Connect aduce împreună directori de resurse umane din cadrul celor mai mari companii din România sau din afara ţării pentru a dezbate şi învăţa cum să punem în practică cele mai potrivite strategii care pot accelera dezvoltarea profesională şi personală.

Powered by: Signal Iduna.

Official car: Casa Auto Timisoara, City Limo, City Cab.

Evenimentul va avea loc în City Business Center şi în clădirea Swiss House din Timişoara, în 16-17 octombrie. Pentru înscrieri şi detalii accesaţi site-ul http://signalconnect.ro/  

Accesul specialistilor de HR este gratuit, prin inregistrare pe site-ul evenimentului http://signalconnect.ro/. (*dar conditionat de o functie in departamentul de resurse umane, fiind un eveniment exclusiv pentru specialistii de resurse umane )

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.