Pedofilul Adrian Nistor, așteptat în fața magistraților Curții de Apel Oradea

Pedofil

Peste o săptămână (marți, 14 octombrie) la Curtea de Apel Oradea (CAO) este primul termen în dosarul lui Adrian Nistor, sătmăreanul învinuit de corupție sexuală. Potrivit sentinței pronunțate în data de 18 iunie 2014, Judecătoria Satu Mare l-a condamnat la 2 ani de pușcărie cu executare, respectiv la plata unor daune morale în valoare de 30.000 de lei.
Nemulțumit de decizia magistraților sătmăreni, Adrian Nistor a ataca sentința la CAO. Soluția dată de Judecătoria Satu Mare a fost atacată și de părinții copilului, aceștia fiind nemulțumiți de încadrarea juridică a faptei. Primul termen va avea loc pe data de 14 octombrie.
Adrian Nistor a ajuns în faţa instanţei după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de doar 7 anişori. Pentru a nu se afla cele întâmplate Nistor l-a speriat pe micuţ spunându-i că dacă va povesti cuiva ceva, atunci va muri. Speriat, copilul a păstrat tăcerea luni la rând. Cazul a intrat în atenţia publicului la sfârşitul anului trecut, moment în care a fost demarată ancheta în acest dosar.
După mai multe termene de judecată magistraţii sătmăreni l-au condamnat pe Nistor la 2 ani de puşcărie cu executare şi la plata unor daune morale de 30.000 de lei. „Vom merge mai departe deoarece nu suntem de acord cu această sentinţă. Pedeapsa este prea mică deoarece s-a considerat a fi corupţie sexuală şi nu agresiune. Vom ataca sentinţa”, a declarat imediat după pronunţarea sentinţei din data de 18 iunie, tatăl copilului agresat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.