Andreea Berecleanu cucerită de Rafaelo Varga

Rafaelo Varga si Andreea Berecleanu

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, a rămas impresionată de talentul și povestea de viață a lui Rafaelo Varga, tânărul sătmărean care la X Factor România 2014, a impresionat o țară întreagă. Frumoasa știristă a ținut să îl felicite pentru talentul și curajul de care dă dovadă.
„Am petrecut câteva ore cu Rafaelo, copilul abandonat în primii ani de viață dar care a reușit să se salveze singur. Cu o minte și un suflet sănătoase. A participat și la X Factor, unde a încântat cu prezența lui. Cântă frumos, vorbește frumos dar mai ales gândește frumos! A trecut prin multe suferințe dar astăzi mi-a spus că a trăit una dintre cele mai mari bucurii, când ne-am întâlnit. Visează la o carieră, o casă, o familie. Sunt convinsă că le va avea! Știu că poate!”, este mesajul postat azi, 6 octombrie, de Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook.
Rafaelo Varga provine din Centrul de Plasament al Copilului „Roua” din Hurezu Mare şi este elev în clasa a IX-a la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare. Talentul lui Rafaelo a fost descoperit de directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare, Eugenia Ardelean.
Rafaelo a participat şi la Concursul pop-rock „Muzica Inimii Mele” (MIM), ediţia a VII-a, care a avut loc în noiembrie anul trecut (2013) la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare. În urma acestui concurs el a obţinut un premiu de debut şi o menţiune. Ulterior a participat la diverse spectacole organizate de administraţiile publice locale: de 1 Iunie, cu ocazia Zilelor municipiului şi judeţului Satu Mare, respectiv a comunelor Odoreu şi Vetiş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.