Olimpia Satu Mare a făcut egal cu CSM Râmnicu Vâlcea

Cosmin Bodea

DSCF4649

DSCF4659

DSCF4671

DSCF4684

DSCF4702

DSCF4710

DSCF4712

Olimpia Satu Mare a terminat la egal meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, o partidă ce s-a disputat azi, 4 octombrie, La Satu Mare. Partida a fost arbitrată de orădeanul Florin Mihai Marcu, acesta fiind asistat de piteștenii Gabriel Sabin Stroe și de Romică Bîrdeș. Meciul a contat pentru etapa a VI-a, a Ligii a II-a, Seria B la fotbal.
Prima repriză s-a terminat fără ocazii notabile nici din partea Olimpiei și nici din cea a oaspeților. În minutul 46, Cosmin Bodea îl scoate din teren pe Faur și îl trimite în joc pe Laso. Acesta avea golul în bocanc în minutul 67, când trimite balonul peste transversala porții.
În minutul 69 al partidei, Bodea îl trimite în teren pe atacantul Daniel Feier, cel care a punctat în multe meciuri pe final. Dar azi nu a fost să fie. Cea mai mare ocazie a partidei s-a consumat în minutul 75 când vâlcenii erau cât pe ce să deschidă scorul. Cel care era să năruie visele Olimpiei a fost Neagu, care, de la 7 metri trimite balonul milimetric pe lângă poarta sătmărenilor.
Ocazii au mai fost câteva până la finalul partidei însă niciuna dintre echipe nu a reușit să iasă în avantaj. Astfel, la sfârșitul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 0 la 0.
Nemulțumiți de rezultatul partidei, la final, un grup de suporteri au încep să scandeze numele fostului antrenor, Tibi Csik. „Rușine! Rușine! Rușine să vă fie!” și „Tibi Csik ! Tibi Csik !”, a scandat grupul de suporteri ai Olimpiei Satu Mare.
„Ne așteptam la o victorie. Nu avem un vârf cu experiență, iute. Boștină e unul dintre vârfuri, dar e lent. Problema noastră este de la mijlocul terenului în sus. Nu reușim să construim și să dăm gol. Am văzut crisparea și pe fețele jucătorilor. E o presiune și pe ei că nu reușesc să marcheze”, a declarat după meci antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea.
Olimpia: Anca-Muntean, Mureşan, Heil, Iuhas (căpitan) – Gavrilescu, Scvarczkopf, Villand, Bic – Faur, Boştină. Rezerve: Şuta – Micaş, Onicaş, Feier, Laso, R. Rus, Ioniţă (Antrenor: Cosmin Bodea).
CSM: Fejer – Samson, Stoica (căpitan), Pîrvulescu, Briceag – V. Munteanu, Iordache, Al. Ionescu, Ov. Popescu – Nkongue, Codin. Rezerve: D. Popescu – Dumitraşcu, Cucui, O. Mihai, Konyeha, Neagu, Calcan (Antrenor: Erik Lincar).
Olimpia Satu Mare va juca următorul meci, săptămâna viitoare, în deplasare, cu Metalul Reșița.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.