Mircea Govor: „Avem cel mai tânăr staff de campanie din România”

PSD1

„La nivelul județului Satu Mare, 99% din staff-ul de campanie al PSD face parte din organizația de tineret. Avem cel mai tânăr staff de campanie din România. Colegii din țară mă întreabă cum de am curajul să investesc în tineri? Răspunsul meu este simplu: Prin ei văd viitorul acestui partid”, a declarat președindele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 3 octombrie, la sediul formațiunii politice pe care o conduce.
Alături de Govor, la conferința de presă au participat și secretarul general al PSD Satu Mare, primarul comunei Racșa, Toma Betea; președintele TSD Satu Mare și directorul de campanie la nivel de județ, Raul Băbțan; președintele OFSD pe municipiul Satu Mare, Manuela Rogoz, purtătorul de cuvânt al partidului; consilierul municipal, Adrian Micle, Gabriel Mihali, Cristina Ilieș, Ionuț Bujor, Virgil Dragoș, etc.
„La europarlamentare m-am bazat aproximativ pe aceeași echipă. Este o echipă tânără, de perspectivă care va câștiga alegerile la nivelul județului Satu Mare, alături de toți colegii mei, de militanții partidului și de cetățenii acestui județ. Odată cu alegerea domnului premier Victor Ponta în funcția de președinte, totul va intra în normalitate. Campania a început și noi vom lupta pentru ca domnul Ponta să ajungă la Cotroceni”, a declarat liderul PSD Satu Mare.
În luarea de cuvânt, secretarul general al PSD Satu Mare, Toma Betea, a subliniat faptul că în județul nostru „Partidul Social Democrat va învinge cu siguranță și vom obține un procent de cel puțin 70%”.

Staff campanie – PSD Satu Mare

Mircea Govor – președinte PSD Satu Mare
Raul Băbțan – director județean de campanie al PSD
Nicolae Bura – responsabil județean cu relațiile politice
Adrian Micle – coordonator afișaj și materiale electorale
Mircea Tamaian / Andrada Selyem / Marin Vida – Responsabil juridic și calendar juridic
Gabriel Mihali – responsabil județean cu evenimente și calendarul electoral
Rodica Tătaru / Cătălin Filip – mandatari financiari
Manuela Rogoz – purtător de cuvânt
Cristina Ilieș – responsabil mass-media
Cătălin Groza – responsabil județean tineret.

2 Comentarii la "Mircea Govor: „Avem cel mai tânăr staff de campanie din România”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.