„Îngrijește-ți inima”, o acțiune inițiată de PSD Satu Mare

ActiunePSD1

Actiune PSD2

Actiune PSD3

PSD, TSD și OFSD Satu Mare se alătură celor care serbează „Ziua Mondială a Inimii”, eveniment ce are menirea să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a populației asupra factorilor de risc ce duc la apariția bolilor cardiovasculare. Acțiunea Partidului Social Democrat Satu Mare a început cu un simpozion, eveniment organizat azi, 3 octombrie, la sediul PSD de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul, reședință de județ. Despre bolile inimii a vorbit dr. Luminița Ardelean.
La acțiunea intitulată „Îngrijește-ți inima” au participat președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, președintele Organizației Municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica, președintele TSD, Raul Băbțan, președinții Organizațiilor Județene și Municipale a Femeilor Social Democrate, dr. Paula Mare și Manuela Rogoz, dar și alți lideri ai PSD. De asemenea, la simpozion au fost prezenți și 18 președinți de filiale care vor distribui peste 1.500 de flyere în municipiul Satu Mare. Aceste flyere conțin câteva indicații care trebuie luate în calcul pentru a ocroti inima și a ne feri de bolile cardiovasculare.
În România mor anual aproximativ 150.000 de persoane din cauza bolilor cardiovasculare, reprezentând circa 60% din totalul deceselor înregistrate, iar estimările indică date la fel de alarmante pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.