Guvernul Ponta alocă bani pentru continuarea proiectelor de investiții în județul Satu Mare

PSD2

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a avut azi, 3 octombrie, o întâlnire cu primarii din județul Satu Mare pentru a-i informa cu privire la rectificarea bugetară, în urma căreia unitățile administrativ-teritoriale vor primi sume importante pentru cheltuielile curente. De asemenea, edilii au fost informați și referitor la finanțarea proiectelor aflate în derulare dar și la cele care urmează a fi implementate la nivelul județului Satu Mare.
Detalii cu privire la întâlnirea cu edilii din județ au fost oferite de vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare, în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, la sediul Partidului Social Democrat din municipiul, reședință de județ.
„I-am informat legat de rectificarea de buget și de continuarea proiectelor prin PNDL. Toate primăriile vor primi sume importante de bani pentru cheltuieli curente. Pentru repararea și întreținerea drumurilor județene vom avea alocată suma de 3 milioane de euro. De asemenea, au început proiectele pentru căminele culturale. În fiecare localitate vom construi un cămin cultural. Prin Ministerul Dezvoltării s-a aprobat construirea de blocuri ANL în localitățile: Racșa, Apa, Satu Mare, Carei și Bărsău”, spune Govor.
Totodată, Govor a subliniat faptul că Guvernul Ponta vine în sprijinul cetățenilor cu probleme sociale. „Se are în vedere construirea de locuințe în cartierele de romi. De asemenea, se vor pietrui drumurile și repara trotuarele. Este un program social foarte consistent promovat prin Guvernul Ponta”, a declarat Mircea Govor.

Un Comentariu la "Guvernul Ponta alocă bani pentru continuarea proiectelor de investiții în județul Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.