„Turul Faptelor Bune” a ajuns la Satu Mare

ciclism

Cătălin Vătămănelu, un ieșean în vârstă de 36 de ani care a pornit în „Turul Faptelor Bune” pe 29 septembrie, din Iași, pentru a susține copiii din centrele sociale care doresc să practice ciclismul, a ajuns miercuri, 1 octombrie, la Satu Mare, după ce a parcurs aproximativ 600 de kilometri pe bicicletă, și urmează să ajungă astăzi, 2 octombrie, în Oradea.
Cătălin şi-a propus să străbată în total 2.217 kilometri pe bicicletă în decursul a două săptămâni pentru a promova integritatea individuală, solidaritatea colectivă şi sportul. În același timp, prin acest efort, vrea să strângă peste 15.000 de lei, sumă care va fi folosită pentru achiziţionarea a zece echipamente şi a zece cursuri de ciclism pentru copiii defavorizaţi din centre sociale din Iași.
„Turul Faptelor Bune” este organizat cu sprijinul companiei de credite de consum „Provident Financial România” și în parteneriat cu Fundația Comunitară Iași și „Bike Mania” Iaşi.
Traseul străbatut Cătălin pe bicicletă până acum este alcătuit din cinci orașe: Botoşani, Suceava, Bistriţa, Baia Mare și Satu Mare, acesta urmând să ajungă la Oradea, Timişoara, Drobeta, Craiova, Piteşti, Bucureşti, Constanţa, Tulcea, Galaţi, Bacău și Iaşi. Pe parcursul „Turului Faptelor Bune”, Cătălin Vătămanelu va organiza întâlniri cu comunităţile locale din fiecare oraș și cu angajaţii şi agenţii „Provident” pentru a discuta despre integritate, solidaritate şi sport.
Harta traseului pe care îl va parcurge Cătălin este disponibilă pe site-ul Fundației Comunitare Iași. Aceasta permite localizarea lui Cătălin pe parcursul celor două săptămâni și cuprinde fotografii, înregistrări video și declarații obținute de el în dialogurile pe care le-a avut cu membrii comunităților din orașele deja traversate. Tot pe site-ul Fundației Comunitare Iași pot fi făcute donații pentru susținerea acestei cauze sociale.
Cătălin Vătămănelu are 36 de ani și este unul dintre managerii de operațiuni al companiei de credite de consum „Provident Financial România”, fiind responsabil de partea de nord-est a țării. Cătălin are 36 de ani, este căsătorit și are un băiețel de 3 ani.

Cătălin s-a implicat în numeroase acţiuni sociale organizate în comunitatea ieșeană, dintre care cea mai cunoscută este „Swimathon” unde, trei ani consecutiv, a strâns donaţii importante pentru copiii din centre sociale. De exemplu, în ediția din 2014, echipa condusă de Cătălin a înotat cele mai multe ture de bazin, respectiv 69, și a strâns cea mai mare sumă din donații, peste 13.000 de lei, pentru proiectul „Căsuța dintre Coline”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.