Tânăr din Satu Mare, reținut pentru înșelăciune

Inselaciune

Un tânăr de 24 de ani din Satu Mare a fost reținut miercuri, 1 octombrie, de polițiști, fiind bănuit de înșelăciune, abuz de încrede și furt, fapte pe care le-ar fi comis în perioada 3 aprilie-27 septembrie 2014. Sătmăreanul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Astfel, tânărul ar fi împrumutat la data de 3 aprile 2014 o mașină Mercedes de la Robert K. pe care nu l-a mai restituit. Mai mult decât atât tânărul s-a deplasat în municipiul Baia Mare unde a oferit acest autoturism la schimb cu un alt autoturism lui Gheorghe S., inducându-l pe acesta în eroare cu privire la provenienţa mașinii. Apoi, în cursul lunii iulie sătmăreanul Darius D. ar fi luat de la un alt sătmărean un autovehicul marca Fiat Punto invocând existenţa unei datorii după care a refuzat să-l mai restituie.

Tot în cursul lunii iulie bănuitul folosindu-se fără drept de cheile autoturismului ar fi sustras de pe strada Ostrovului din municipiu un autoturism marca Seat, neînmatriculat ce aparţinea lui Ionuţ D. În sfârşitul lunii septembrie tânărul l-ar fi ajutat pe Vasile C. la tractarea unui autoturism marca Ford Escort, care era defect până în zona unde tânărul i-ar fi indicat proprietarului o adresă la care ar funcţiona un atelier auto, Vasile C. a lăsat cheia în contact şi actele autoturismului în mașină. Din cercetările efectuate a rezultat că tânărul a refuzat apoi restituirea autoturismului, iar ulterior ar fi încercat să-l vândă în municipiul Alba Iulia.

Sătmăreanul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.