O tânără și copilul acesteia au murit într-un accident de circulație la Micula

accidentul

O femeie de 24 de ani, Mariana Hanțig, și copilul acesteia, Alexandru, un băiat în vârstă de doar 9 ani, și-au pierdut viața într-un accident de circulație ce a avut loc azi, 2 octombrie, în jurul orei 12.00, la Micula. Mașina în care aceștia se aflau a fost lovită de o locomotivă, în momentul în care șoferița a decis să treacă cu mașina peste calea ferată, fără să respecte indicatorul.

Un tragic accident de circulație, cu doi morți, a avut loc azi la Micula. O femeie de 24 de ani și copilul tinerei, în vârstă de doar 9 anișori, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o locomotivă. În mașină se mai aflau și al doilea copil a șoferiței, o fetiță de 8 anișori, dar și o tânără de 16 ani, care au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pentru a-i scoate dintre fiarele contorsionate ale mașinii, la fața locului a ajuns și un echipaj de la Serviciul de Descarcerare din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare. Echipa de intervenție a găsit între fiare două persoane decedate și alte două tinere care au fost preluate de o ambulanță și transportate la spital.

Potrivit unor surse neoficiale, în momentul producerii accidentului, femeia venea de la școală cu cei trei copii.

Din verificările efectuate de oamenii legii a rezultat faptul că femeia nu poseda permis de conducere de nici o categorie, de asemenea, mașina nu era înmatriculată şi avea aplicate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare, respectiv acel număr era atribuit unui alt autovehicul. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.