IȘJ Satu Mare, premiat în cadrul „Galei Premiilor Edumanager.ro”

Placheta

Claudiu-Mondici2

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare a fost distins, la categoria „Învățământ preuniversitar”, cu un „Premiu de excelență pentru implementarea de proiecte educaționale inovative”, în cadrul „Galei Premiilor edumanager.ro”, eveniment ce s-a desfășurat marți (30 septembrie) seara, la „JW Mariotte Grand Hotel” din București.
Potrivit inspectorului general al IȘJ Satu Mare, Claudiu Mondici, instituția pe care o conduce a fost premiată pentru implementarea proiectului ”Zilele matematicii sătmărene”, eveniment care în acest an a ajuns la a II-a ediție. „Din partea IȘJ Satu Mare, la gala de la București a participat inspectorul de matematică, Doina Muntean, inițiatoarea proiectului „Zilele matematicii sătmărene”. Premiul constă într-o plachetă. Recunoașterea muncii depuse în implementarea acestui proiect ne onorează”, ne-a declarat Claudiu Mondici.
Marți, de la ora 18.00, a avut loc la Hotelul „JW Marriott” din capital cea de-a II-a ediție a „Galei Premiilor EduManager.ro”, un eveniment organizat de „Oameni și Companii” și portalul național „EduManager.ro”, sub partronajul Ministerului Educației Naționale (MEN), care și-a propus să evidenţieze eforturile şi profesionalismul celor care lucrează cu rezultate vizibile în domeniul educaţiei. La eveniment, care s-a bucurat de prezența ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, au participat peste 150 de persoane, reprezentanți ai învățământului superior, ai învățământului preuniversitar, lideri ai organizațiilor neguvernamentale din domeniu educației și ai mediului de afaceri.
Premiile au fost acordate exclusiv în urma opţiunilor exprimate pe site timp de o lună de către vizitatorii portalului „EduManager.ro” şi de numărul mai mare sau mai mic de voturi întrunite de fiecare instituţie sau proiect nominalizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.