Deschidere de an universitar la Extensia UBB Satu Mare

Studenti1

Studenti2

Studenti3

Studenții Facultății de Administrație Publică din cadrul extensiei din Satu Mare a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, au participat azi, 1 octombrie, la deschiderea noului an universitar. Evenimentul organizat în amfiteatrul facultății a avut loc de la ora 10.00.
La deschiderea noului an universitar au participat lect. univ. Octavian Apan, asist. univ. Ștefan Șuta, dar și alte cadre didactice de la liniile de studii în limba română și maghiară.
Potrivit celor declarate de Apan, în anul I, la cele două secții (română și maghiară) s-au înscris 70 de studenți. „Este foarte important să menținem poziția de lider printre celelalte instituții de învățământ superior a Universității Babeș-Bolyai și ca dumneavoastră să vă formați un bagaj de cunoștințe cât mai solid până la sfârșitul studiilor”, a declarat în luarea de cuvânt, Octavian Apan.
Pe lângă profesorii sătmăreni, la Facultatea de Administrație Publică Satu Mare susțin cursuri și un număr important de profesori din Cluj-Napoca, recunoscuți pe plan național pentru profesionalismul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.