Viile Satu Mare: Grand Prix România – Concursul de talere, proba sporting

Concurs

AS Transilvania Clay Shooting în parteneriat cu Clubul de Tir Vânătoresc Luduș, organizează în perioada 3-5 octombrie, în Poligonul din localitatea Viile Satu Mare, competitia „Grand Prix România – Concursul de talere, proba sporting”.

Fiind organizat de cele mai puternice cluburi din domeniu, acest eveniment reprezintă cea mai titrată competiție de tir talere desfășurată anul acesta în România, sub egida Federației Internaționale de Tir cu Arme de Vânătoare (FITASC) și Federației Române de Tir Sportiv (FRTS).

La competiție vor participa sportivi din: România, Ungaria, Ucraina, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Letonia și Lituania, iar arbitrajul va fi asigurat de șase arbitri din România și doi din Cipru.

În data de 3 octombrie va avea loc antrenamentul oficial, concursul propriu-zis desfășurându-se în zilele de 4 și 5 octombrie. Pe parcursul celor două zile, concursul se va desfășura în opt poligoane, iar trăgătorii vor fi împărțiți aleator în manșe de câte șase persoane, fiecare concurent urmând să tragă 100 de talere pe zi.

Competiția se va finaliza cu o tombolă. Premiile acordate prin tragere la sorți vor consta în arme de vânătoare și pachete cosmetice oferite de sponsorii competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.