Exercițiu de alarmare pentru atac aerian la Satu Mare (Galerie foto)

Alarmare1

Alarmare2

Alarmare3

Alarmare4

Alarmare5

Alarmare8

Alarmare11

Alarmare12

Alarmare13

Alarmare14

Alarmare15

Alarmare18

Alarmare22

Alarmare24

Alarmare25

Alarmare26

Alarmare27

Alarmare28

Alarmare29

Alarmare30

Un atac aerian soldat cu mai multe victime a avut loc azi, 25 septembrie, la Satu Mare. În urma bombardamentelor Casa de Cultură a Sindicatelor a luat foc iar accesul la etajele superioare ale Palatului Administrativ a devenit imposibil. Pentru salvarea victimelor au intervenit echipaje din cadrul Serviciul Județean de Ambulanță (SJA), SMURD dar și voluntarii de la Asociația „Multisalva” din Satu Mare.
Din fericire a fost vorba doar despre un exercițiu de alarmare publică pentru atac aerian ce s-a desfășurat azi de la ora 11.00, pe Platoul din fața Palatului Administrativ din Satu Mare.
Pompierii au stins incendiul de la Casa de Cultură a Sindicatelor iar victimele prinse sub dărâmături, în pivnițele Palatului Administrativ și la etajul șapte al clădirii au fost evacuate cu succes și transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească.
Scopul exerciţiului a fost de a pregăti populaţia şi angajaţii cu privire la activităţile ce se desfăşoară de către aceştia la declanşarea semnalelor de alarmare publică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.