Două asociații, două chefuri … de „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”

Livia Haidu

Mircea Marian

Pensionari

Pensionarii sătmăreni vor sărbătorii de două ori „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” și asta după „marea sciziune” ce a avut loc în urma scandalului de anul trecut din sânul Asociației Județene a Pensionarilor (AJP) Satu Mare. În urma acelor frământări, fosta Asociație a Pensionarilor s-a scindat în două structuri care, așa cum am amintit anterior, vor organiza fiecare câte o petrecere pentru vârstnici.
Șefa AJP Satu Mare, Livia Haidu, a anunțat în cadrul ședinței de azi, 25 septembrie, a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice că asociația pe care o conduce va sărbătorii ziua pensionarilor în data de 30 septembrie, de la ora 14.00, la Restaurantul „Paloma” din Satu Mare. Haidu a ținut să precizeze că intrarea la eveniment va fi gratuită și asta datorită sponsorilor dar și surselor proprii ale asociației.
În schimb, președintele Ligii Pensionarilor „Unirea” din Satu Mare, Mircea Marian, a anunțat în cadrul aceleiași ședințe că pensionarii aparținând structurii pe care o conduce vor sărbătorii „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”, pe data de 1 octombrie, la „Paloma”. În acest caz, contravaloarea invitațiilor este de 10 lei „deoarece noi nu suntem chiar atât de bogați”, a ținut să precizeze Marian.
Tot în cinstea „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”, AJP Satu Mare va organiza duminică, 5 octombrie, un spectacol la Filarmonica „Dinu Lipatti”. Evenimentul se va desfășura de la ora 16.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.