Cosmin Bodea: „Ne așteaptă un meci foarte greu la Mioveni”

Cosmin Bodea

Olimpia Satu Mare va juca duminică, 28 septembrie, în deplasare, la Mioveni, un meci destul de greu, în opinia antrenorului Cosmin Bodea. Partida va începe la ora 11.00.
„Ne așteaptă un meci foarte greu la Mioveni. Sper să avem inspirația să găsim jucătorii cei mai în formă și să eliminăm toate greșelile. Aici mă refer la greșelile pe fazele de apărare. Sper să înscriem cât mai repede ca să ne facem un meci ușor”, a declarat tehnicianul Olimpiei, Cosmin Bodea, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 25 septembrie.
Cu privire la membrii celor două galerii care au protestat la meciul de acasă cu Șoimii Pâncota, Bodea a declarat că s-a întâlnit după meci cu acei suporteri pentru a clarifica situația. „Erau supărați pe atitudinea unor jucători în primul rând și îmi cereau mie ca să nu mai joace în echipă. Sunt niște lucruri mai sensibile, care cred eu, că nu sunt de acum. Am discutat cu ei, am discutat și cu jucătorii în cauză ca să nu se mai expună. Le-am explicat că eu nu am venit aici, decât ca să pregătesc foarte bine echipa și îmi doresc să am rezultate bune”, a subliniat Bodea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.