IȘJ Satu Mare s-a calificat în faza finală de selecție pentru „Gala Premiilor Edumanager.ro”

Claudiu Mondici

Portalul Național Edumanager.ro, sub patronajul Ministerului Educației Naționale, organizează cea de-a II-a ediție a „Galei Premiilor Edumanager.ro”, la București, la JW Marriott Grand Hotel. Evenimentul va avea loc marți, 30 septembrie, începând cu ora 18.00.
Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare este nominalizat la categoria „Premiul de Excelență pentru implementarea de proiecte educaționale inovative”. IȘJ Satu Mare a intrat în faza finală de selecție în urma voturilor înregistrate până duminică, 21 septembrie. Pentru a desemna câtigătorii fiecărei categorii propuse, voturile pot fi exprimate online, până în data de 27 septembrie, accesând următorul link: http://www.edumanager.ro/premii.php.
Potrivit inspectorului șef al IȘJ Satu Mare, Claudiu Mondici, instituția pe care o conduce s-a înscris în această competiție cu proiectul ”Zilele matematicii sătmărene”, eveniment ce în acest an (2014) a ajuns la a II-a ediție. În cadrul „Zilelor matematicii sătmărene” ce s-a desfășurat în perioada 9-10 mai, au participat profesori și elevi din județele: Bihor, Maramureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Satu Mare, cu rezultate deosebite în domeniul matematicii.
„Gala Premiilor Edumanager.ro” reunește reprezentanți ai instituțiilor de educație centrale și locale, rectori și prorectori ai unităților de învățământ superior public și privat, manageri ai colegiilor și liceelor din țară, profesori, asociații studențești. Evenimentul va promova și va premia rezultatele deosebite înregistrate în mediile de învățământ universitar și preuniversitar, dar și proiecte ale instituțiilor centrale și locale (Inspectoratele Școlare Județene, Casele Corpului Didactic) sau ale organizațiilor studențești. Edumanager.ro va premia atitudine managerială, implicare în actul educațional, inovație și creativitate în învățământ, viziune, activism și comunicare performantă.
Până pe 21 septembrie au fost contorizate toate propunerile primite la fiecare din categoriile de premiere propuse, iar instituțile cu cel mai mare număr de voturi online au intrat în faza selecției finale. Până sâmbătă, 27 septembrie, puteți vota la fiecare categorie una dintre instituțiile nominalizate, pentru a decide câștigătorii ce vor fi premiați în cadrul „Galei Premiilor EduManager.ro”. Sistemul de contorizare al voturilor va lua în considerare doar câte o singură opțiune pentru fiecare utilizator înregistrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.