Fenomene stranii în Masivul Ceahlău

Ceahlau1

Ceahlau2

Ceahlau3

În trecut, despre Masivul Ceahlău se spunea că este casa zeului dac Zamolxis. În zilele noastre, specialiștii susțin că Ceahlăul este străbătut de una dintre cele mai puternice axe energetice ale planetei. Cert este că, acesta se numără printre cele mai misterioase masive muntoase din România.
De-a lungul vremii, în zona munților Ceahlău au fost observate fenomene optice care până în prezent nu au putut fi explicate. Spre exemplu, la răsăritul soa¬relui, în prima decadă a lunii august, o hologramă naturală uriaşă, în formă de piramidă perfectă, denu¬mită de localnici „Umbra Piramidei”, este for¬mată timp de o oră şi jumătate de vârfurile Piatra Cio¬ba¬nului şi Toaca.
Tot la răsărit şi în aceeaşi perioadă, timp de câteva minute, are loc fenomenul denumit „Calea Cerului”. Este vorba despre un fenomen optic care constă în apa¬riţia unui stâlp înalt, format dintr-o lu¬mină foar¬te intensă şi stranie, mărginit în laturi de două benzi întunecate. Acest stâlp dă impresia că se pierde în înălțimile cerului.
O parte dintre specialiști susțin că singura explicație pentru apariția acestor fenomene stranii este că Ceahlăul ar fi amplasat pe una dintre axele energetice ale planetei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.