Tânărul din Călinești-Oaș înjunghiat în spate, a fost operat la Spitalul Județean Satu Mare

Injunghiat

Adolescentul de 16 ani din Călinești-Oaș, înjunghiat în spate de un alt tânăr a fost operat de urgență de către medicii sătmăreni, deoarece lama cuțitului cu care a fost lovit, a rămas înfiptă în toracele acestuia. Pacientul a rămas internat pe Secția de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean Satu Mare.
Un tânăr în vârstă de 16 ani din Călinești-Oaș a fost transportat vineri (19 septembrie) seara cu ambulanța la Spitalul Județean după ce a fost înjunghiat în spate de un adolescent de 15 ani. Victima prezenta o plagă penetrantă pe partea stângă a cutiei toracice. De menționat este faptul că, lama cuțitului a rămas infiptă în torace, motiv pentru care s-a intervenit în sala de operație pentru extragerea acesteia. Pacientul se află în momentul de față internat la Chirurgie Pediatrică, în stare bună.
Vă reamintim că incidentul a avut loc vineri seara, la ora 18.00. Cei doi tineri se aflau în locul numit Tămășeni din localitatea Lechinţa şi pe fondul unui conflict G.T., de 15 ani, l-a înjunghiat în spate cu un cuțit pe N.P., de 16 ani. Victima a fost transportată la spital cu diagnosticul „plagă tăiată în zona omoplatului stâng”.
În funcție de numărul de zile necesare pentru vindecare se va face încadrarea juridică a faptei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.