Signal Connect : Cum să reţii talentele în compania ta

signal
signal-connect

“Departamentul de HR ar fi ca inima într-un organism, pentru că oamenii sunt inima companiei. Orice s-ar spune despre cifre, un business nu se poate face decât cu oameni. Nu avem încă o companie care să fie 100% robotizată, chiar dacă lucrăm în mediul tehnologic. Oamenii sunt cei care dau businessului suflet, care dau culoare şi care dau viaţă tuturor acţiunilor pe care le fac”, spunea Corina Neagu, consultant HR, în cadrul evenimentului HR Summit Cluj.

Studiile realizate de compania TRW Automotive(vanzari anuale de peste 17 miliarde dolari si peste 65.000 de angajati la nivel global) arată că într-o companie se regăsesc angajați care nu se implică în muncă în proporție de 62%. Managerul HR al companiei de automotive din Germania, Liliana Baz, a subliniat cât este de important ca nivelul implicării angajaților să fie măsurat constant. Calculul implicării face parte din planul de retenție al talentelor.

În acest context la Timisoara se desfasoara cea de-a doua ediţie a evenimentului Signal Connect, un eveniment dedicat specialistilor de resurse umane.
Tema acestei editii este “Achiziţia şi Retenţia Talentelor în Organizaţie”, un subiect de interes pentru toate companiile care inteleg importanta capitalului de resurse umane.
Participarea specialistilor din industria de HR este gratuita, iar inscrierea se face pe site-ul evenimentului www.signalconnect.ro.

Signal Connect are loc în perioada 16-17 octombrie 2014, în Timişoara şi este organizat în parteneriat cu SIGNAL IDUNA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.