Mihai Stan – Andy SRL – un service dotat la standarde moderne

Mihai Stan1andy-srl-carei01andy-srl-carei02 andy-srl-carei03andy-srl-carei04 andy-srl-carei05 andy-srl-carei06andy-srl-carei07 andy-srl-carei08andy-srl-carei09 andy-srl-carei10andy-srl-carei11 andy-srl-carei12 andy-srl-carei13 andy-srl-carei14 andy-srl-carei28andy-srl-carei29andy-srl-carei30andy-srl-carei31andy-srl-carei16 andy-srl-carei17 andy-srl-carei18 andy-srl-carei19 andy-srl-carei20andy-srl-carei21 andy-srl-carei22
Reporter: Sunteți directorul unei firme de succes, SC Andy SRL din Carei, un service axat pe repararea și întreținerea camioanelor,utilajelor agricole si industriale. Pentru început vă rog să ne spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră. Cine este Mihai Stan?
Mihai Stan: Ocup funcția de director la SC Andy SRL Truck Service din Carei din luna august 2014. Sunt economist de profesie. M-am născut la Satu Mare, însă am crescut în Mediaş. Am revenit în orașul meu natal în 1998 cu gândul de a face ceva nou. Primul meu loc de muncă în Satu Mare a fost la IATSA (reprezentanța Dacia-Daewoo) ca și consilier vânzări auto pentru marca Daewoo. Apoi, în cadrul Omniasig am lucrat ca inspector asigurări daune auto și risc financiar, după care am devenit șef serviciu. A urmat apoi o ofertă de nerefuzat din partea West Car Satu Mare, reprezentantul Skoda pe județul nostru. În cele din urmă, așa cum v-am mai spus, luna august anul curent, ocup funcția de director la SC Andy SRL, o societate comercială cu sediul în Carei.
R.: SC Andy SRL are un deceniu de existență, povestiți-ne puțin despre istoricul societății pe care o conduceți.
M.S.: Firma și-a început activitatea în 2004, cu angajați puțini într-un garaj de câteva zeci de metri pătrați. La acel moment principalul domeniu de activitate era vânzarea și montarea anvelopelor. În 2007 societatea s-a mutat într-o nouă locație, într-un spațiu mult mai mare. Numărul angajaților a crescut la 15, ceea ce a dus și la diversificarea serviciilor oferite. Astfel, pe lângă vânzarea și montarea cauciucurilor se executau și lucrări de reparații ale autoutilitarelor și distribuția pieselor de schimb aferente acestora.
În 2012, societatea s-a mutat într-o nouă locație pe Calea Mihai Viteazul nr. 133, pe un teren de 1,08 hectare. În prezent avem 35 de angajați, o hală de lucr modernă, spălătorie auto cu capacitate mare, depozit de piese si anvelope, spații pentru birouri,spatiu asteptare clienti modern și parcare spațioasă, păzită.
R.: Care sunt serviciile pe care le oferiți clienților?
M.S.: Domeniul nostru de activitate vizează în primul rând repararea camioanelor, remorcilor, utilajelor agricole și industriale pentru care oferim toată gama de piese de schimbsi anvelope. Este important de amintit că dispunem de stocuri mari de piese, accesorii si anvelope ,deci in general lucrăm cu piese si anvelope de pe stoc, de calitate foarte bună, la preț de importator.
Mai trebuie spus că la atelierul nostru efectuăm toate tipurile de reparații, de la intervențiile minore până la diagnosticarea si remedierea defectiunilor aparute la motor,cutie viteze,frane, inclusiv verificare, curățarea, încărcarea sistemelor de climatizare, diagnosticarea și reglajul cu utilaje speciale a trenului de rulare, setarea tehnică a unghiului de fugă, centrarea roților, schimbarea anvelopelor, întrețineri de sezon, etc. Echipamentul firmei corespunde celor mai moderne criterii tehnice. Astfel, este asigurată diagnosticarea defecțiunii, citirea codurilor de eroare și reparația conform tehnologiei din fabrică a oricărei mărci auto. De asemenea, deținem pe stoc nu numai piese de schimb ci și anvelope pentru toate tipurile de camioane. Totodată, ne ocupăm și de confecționarea si repararea prelatelor pentru camioane ,remorci,semiremorci.
R.: Ce ne puteți spune despre serviciile de reparații și întreținere pentru anvelope oferite de ANDY SRL?
M.S.: Asigurăm schimbarea și reparația anvelopelor, respectiv recondiționarea jantelor. Atelierul nostru este dotat cu elevatoare auto sigure, utilaje moderne pentru montaj și centrare, potrivite pentru montarea și centrarea anvelopelor autoturismelor, autoutilitarelor, utilajelor agricole și industriale.
R.: De unde provin clienții dumneavoastră?
M.S.: În bună parte din județul Satu Mare, însă avem clienți și din Sălaj, Bihor și Maramureș. Toate acestea demonstrează că prețurile pe care le avem la piese si servicii sunt foarte bune si certifica calitatea lucrarilor executate. Avem o echipă profesionistă care lucrează cu echipamente de ultimă generație si cu interes ,dar mai ales cu orientare catre client.
R.: Ce planuri de viitor aveți?
M.S.: Pe viitor ne dorim prospectarea pieței și identificare unor noi oportunități dar și creșterea portofoliului de clienți. De asemenea, dorim să largim oferta noastra de servicii prin construirea un atelier de tinichigerie și vopsitorie .

Un Comentariu la "Mihai Stan – Andy SRL – un service dotat la standarde moderne"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.