Licitația pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare va avea loc pe 11 noiembrie

Centura

Lucrările la centura ocolitoare a municipiului Satu Mare au fost scoase la licitație de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR). Anunțul a fost postat azi, 19 septembrie, pe site-ul de achiziții publice al Guvernului. Termenul limită de depunere a ofertelor este 10 noiembrie, iar licitația va avea loc în data de 11 noiembrie.
Valoarea estimată a contractului este între 559.206.491 și 655.160.936.8 lei, include şi suma de 50.646.694 lei fără TVA reprezentând cheltuieli diverse şi neprevăzute în procent de 10% din valoarea estimată a contractului.
Centura de ocolire a municipiului Satu Mare se va desprinde din DN 19A, va atinge limita vestică a Parcului Industrial Sud, va trece pârâul Homorodul Vechi (cu un pod de 18 metri), va traversa calea ferată Oradea-Halmeu și DJ 194 cu un pasaj superior în lungime de 110,90 metri. După ce va traversa calea ferată se va intersecta la nord-vest cu DN 19. Apoi, va traversa râul Someş cu un pod cu lungimea de 640,85 m. După traversarea râului Someş, varianta de ocolire va intersecta DN 19A unde va fi amenajată o intersecţie la nivel tip giraţie.
Lucrările vor fi finanțate din fonduri europene prin Programul Operațional Sectorial de Transport – POS Transport.

Un Comentariu la "Licitația pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare va avea loc pe 11 noiembrie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.