„Festivalul Muzicii de Stradă”, în week-end, la Satu Mare

Festival1

Festival2

27 de formații vor participa în acest week-end la „Festivalul Muzicii de Stradă”, un eveniment organizat în premieră la Satu Mare. Cele peste 100 de concerte se vor desfășura pe mai multe mini-scene din oraș, iar organizatorii promit un sfârșit de săptămână cât se poate de bogat în muzică de bună calitate.
Evenimentul începe vineri, 19 septembrie, și ține până duminică, 21 septembrie.
Vineri, în prima zi a festivalului, de la ora 16.00, vor avea loc concerte pe cele cinci scene amplasate în oraș (Aleea Universului din Micro 16, Aleea Milcov în Micro 15, Piaţa „Erolilor Revoluţiei”, strada Ganea în Carpaţi II şi Pasajul Pietonal „Corneliu Coposu”).
În zilele de sâmbătă, 20, respectiv duminică, 21 septembrie, spectacolele se mută în Piața Libertății și Pasajul „Corneliu Coposu”. Sâmbătă, spectacolele încep la ora 12.00, iar duminică la 11.00.
Trupele participante la festival vor concura pentru câștigarea premiului de 1.000 de euro, oferit de Orange România, principalul sponsor al evenimentului.
Cei care doresc mai multe informații referitoare la acest festival sunt rugați să acceseze pagina web www.muzicadestrada.ro, sau pagina de Facebook al evenimentului https://www.facebook.com/streetmusic.ro?ref=stream&fref=nf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.