Satu Mare: Oferte de muncă la Kaufland, Lidl și Auchan

Auchan

Kaufland, Lidl și Auchan fac angajări în toate județele țării, printre care și la Satu Mare. Lanțurile de magazine mai sus menționate au nevoie la Satu Mare de lucrători comerciali (Kaufland și Lidl), un șef de raion (Kaufland) dar și de profesioniști „produse proaspete” (Auchan).
Kaufland angajează la Satu Mare lucrători comerciali dar și un șef de raion. Cei care se gândesc la un post de lucrător comercial în cadrul acestui lanț de magazine trebuie să aibă studii medii, să fie orientați către clienți, să aibă ținută profesională ireproșabilă și, preferabil, experiență în domeniu.
Kaufland angajează și un şef de raion la Satu Mare. Sunteți potrivit pentru acest post dacă aveți studii medii, sunteți orientat către clienți, aveți ţinută profesională ireproşabilă, experienţă relevantă în domeniu, ştiți să lucrați pe calculator, sunteți dispuși la un program de muncă flexibil şi dacă aveți abilităţi de coordonare, motivare și control a unei echipe.
Angajatorii de la Kaufland primesc CV-urile până pe data de 10 octombrie.
Lidl angajează vânzători în Tăşnad. Sunteți potrivit pentru postul de vânzător dacă sunteți amabil, orientat către clienţi, rezistent la stres, flexibil, punctual şi dacă, preferabil, ați mai lucrat în domeniu. Ultima zi de depunere a CV-urilor este 12 octombrie.
Auchan România angajează pe postul de profesionist produse proaspete în oraşele: Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Timişoara și Sibiu. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau a obţinut o diplomă de calificare corespunzătoare meseriei pentru care aplică (măcelar, brutar, cofetar, bucătar) şi are experienţă relevantă în domeniu.
CV-urile se primesc până pe data de 3 octombrie.

Un Comentariu la "Satu Mare: Oferte de muncă la Kaufland, Lidl și Auchan"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.