Zumba show la Satu Mare, cu americanii de la “The Brutez”

Zumba

Sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 17.00, sătmărenii sunt invitaţi la un spectacol de excepţie organizat în incinta Aquapark-ului de pe strada Gorului din Satu Mare. Este vorba despre un spectacol de zumba ce se anunţă a fi unul incendiar. La eveniment vor participa şi băieţii de la “The Brutez”, renumiţi pe plan mondial pentru show-rile pe care le fac. Prețul unui bilet de intrare la eveniment este de 30 de lei.
Potrivit organizatorului principal al show-ului din acest week-end, instructoarea de zumba, sătmăreanca Mezei Beata, prezența băieților de la „The Brutez”, este o garanție pentru reușita spectacolului.
„Cei doi dansatori vin din California (SUA) și sunt recunoscuți pe plan internațional pentru profesionalismul lor. Master class-ul va avea loc în intervalul orar 17.00-19.00. La eveniment sunt invitate și două dintre cele mai renumite instructoare de zumba din România, Adela Iacob și Alina Duma. Spectacolul va fi urmat de un pool-party, organizat la piscina exterioară al Aquapark-ului”, ne-a declarat Mezei Beata.
Cei care doresc informații suplimentare cu privire la zumba party-ul din acest week-end sunt rugați să sune la numărul de telefon 0745610100, sau să scrie un mesaj la adresa de e-mail: mezei.beata@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.