Telekom face angajări în toate orașele țării

Telekom

Romtelecom și Cosmote au trecut luni, 15 septembrie, sub un nou brand, Telekom. Nemții de la Deutsche Telekom oferă sute de locuri de muncă în toate orașele țării.
Telekom angajează în toate orașele țării agenți de vânzări –segment rezidențial. Cerințele minime pentru un asemenea loc de muncă sunt: cel puțin studii medii și aptitudini de operare PC; bune abilități de comunicare și capacitate de lucru în echipă și orientare către rezultate și disponibilitate de muncă în teren.
Totodată, compania recrutează și reprezentanți de vânzări pentru care angajatorii cer: studii medii (studiile comerciale în domeniul comercial/tehnic constituie avantaj); experienţă minim 1 an în domeniul comercial-vânzări sau domeniul IT/telecom constituie avantaj; abilităţi de comunicare; abilităţi de ascultare; cunoştinţe de limba engleză; bune cunoştinţe de operare PC; disponibilitate de a călători și permis de conducere categoria B.
Telekom România este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Cosmote România și Romtelecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.