Șeful IPJ Satu Mare, Constantin Taloș, a ieșit la pensie

Constantin Talos

Începând de azi 16 septembrie, comisarului şef de poliţie dr. Constantin Taloș îi încetează raporturile de serviciu cu Poliţia Română prin pensionare. Comisarul şef de poliţie, Florentin Vlad a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

Taloș a fost încadrat la data de 21 februarie 1984 iar de-a lungul celor peste 30 de ani de activitate în cadrul Poliţiei a deţinut funcţii de execuţie şi de comandă în domeniile ordine publică şi Poliţie Rutieră. Astfel, în anul 1995 este numit la comanda Biroului Rutier, funcţie pe care a deţinut-o până în anul 2000 când a fost numit şef Birou Ordine Publică, urmând ca în cursul anului 2001 să preia comanda Serviciului de Ordine Publică pe care a îndeplinit-o cu succes până în anul 2010, cu o pauză de doi ani când a îndeplinit funcţia de şef al Serviciu Rutier.

În anul 2010, începând cu data de 1 iunie, a fost numit adjunct al IPJ Satu Mare, iar cu data de 16 iunie a fost desemnat la comanda Inspectoratului de Poliţie al Județului Satu Mare. În data de 7 octombrie 2010, a fost numit şef al IPJ Satu Mare, funcţie pe care a deţinut-o până în prezent.

Un Comentariu la "Șeful IPJ Satu Mare, Constantin Taloș, a ieșit la pensie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.