Petre Mureșan: „Se pregătește fraudarea alegerilor prezidențiale”

Petre Muresan

„După eşecul înregistrat la alegerile din 2004 şi 2009, când Partidul Social Democrat nu a reuşit să adune suficiente voturi pentru a câştiga prezidenţialele în mod onest şi democratic acum, acelaşi PSD, prin Guvernul Ponta, vrea ca în 2014 să fure voturile care îi lipsesc”, a declarat președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 16 septembrie.

Mureșan susține că, pentru a câștiga alegerile prezidențiale „Guvernul PSD a pus în aplicare o adevărată campanie instituţională în scopul de a se asigura că nimeni şi nimic nu-i va sta în calea fraudării alegerilor”. Liderul ACL a vorbit despre un „plan operativ” pe care l-a descris în patru pași: „Înarmarea”, „Organizarea logisticii pentru atac”, „Recrutarea. Aspirarea de aleși locali care să aducă voturi pentru candidatul PSD” și „Stăpânirea comunicațiilor”.

„Modul în care PSD a pus la cale toată această operaţiune de fraudare a alegerilor este revoltător şi înspăimântător dacă ne gândim la mixul de mijloace ilegale, neconstituţionale, la care s-a recurs. Procesul electoral trebuia dominat şi bine organizat pentru a sluji unicului scop pentru Cabinetul Ponta 3”, spune Mureșan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.