Liderii ACL Satu Mare susțin că există presiuni tot mai mari asupra aleșilor locali

Conferinta ACL

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 16 septembrie, co-președinții ACL Satu Mare, Petre Mureșan și Romeo Nicoară, au acuzat presiuni tot mai mari din parte puterii asupra aleșilor locali ai noii alianțe (ACL). Cei doi lideri amenință cu plângeri penale în cazul în care presiunile politice nu vor înceta.
„Atragem atenţia atât domnului preşedinte de la PSD cât şi celorlalţi de la PLR, dacă există, sateliţii lor, că vom depune şi plângeri penale dacă vor intra aceste acţiuni în sfera penalului”, a subliniat Mureșan.
Liderul PDL spune că le-a sugerat aleșilor ACL amenințați să folosească inclusiv reportofoane pentru a înregistra discuțiile. Mureșan susține că sunt amenințați nu doar aleșii locali ci și rudele acestora. „Planează dubii asupra a doi consilieri locali din cei 159, a unui viceprimar și unui primar că ar dori să treacă de partea puterii”, spune Mureșan.
În luarea de cuvânt Romeo Nicoară a declarat că există presiuni și asupra aleșilor PNL, motiv pentru care conducerea filialei este tot timpul pe teren, pentru a se întâlni cu aleșii locali.
„Se foloseşte această diversiune a numărului: avem 3-4, haide şi tu să fim 5-6, dar nu este adevărat. Sunt presiuni uriaşe pentru a trece atâta timp cât această ordonanţă malefică îşi mai produce efectele. Noi am atras atenţia tuturor aleşilor să nu-şi părăsească partidele deoarece ordonanţa va fi declarată neconstituţională şi ei îşi vor pierde mandatele”, a subliniat Nicoară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.