Dorel Coica: „Facem noi curățenie și apoi le trimitem factura”

DSCF3483

DSCF3484

DSCF3487

DSCF3488

DSCF3494

DSCF3495

DSCF3499

DSCF3500

DSCF3503

DSCF3506

„Este un ultimatul public pentru toți cei care au terenuri și nu sunt curățite. O să facem curățenie cu SPAS-ul, cu Poliția Locală, cu Florisal-ul și o să le trimitem factura”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, în cadrul unei acțiuni de igienizare al unui teren privat situat pe Bulevardul Cloșca nr. 47.
Terenul a fost curățat azi, 16 septembrie de beficiarii venitului minim garantat de la SPAS și de o echipă de tineri din cadrul Asociației „Stea” din Satu Mare. Intervenția pe terenul mai sus menționat a avut loc în urma unor sesizări venite din partea locatarilor din blocurile învecinate.
„Oamenii au reclamat că în fiecare noapte aici vin boschetari care își fac nevoile și că se aruncă gunoaie, iar mirosul a devenit de nesuportat. Pe acest teren crește și ambrozia, o plantă foarte dăunătoare. Noi curățim acest teren după care vom trimite factura proprietarului. Dacă acesta nu va veni la Primărie să reglementeze situația acestui teren, vom face toate demersurile pentru declanșarea procedurii de expropriere. Acest teren ar fi ideal pentru a construi locuințe pentru tineri. Mai sunt și alte terenuri cu care vom proceda la fel dacă proprietarii nu întrețin acele spații”, a declarat edilul.
La fața locului, alături de primar au participat și viceprimarul Radu Roca, city-managerul Dan Băbuț, directorul executiv SPAS, Doina Văsuț, directorul Poliției Locale, Ioan Precup, directorul Asociației „Stea”, Cristina Bala și administratorul SC Florisal SA, Vasile Pușcaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.