Jucătorii de la Olimpia Satu Mare, sancționați de conducerea clubului

Olimpia

După primele două înfrângeri suferite la începutul acestui sezon competițional, conducerea clubului Olimpia Satu Mare a luat câteva măsuri împotriva jucătorilor. Președintele clubului, Dan Băbuț, a declarat în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 15 septembrie, că salariile jucătorilor vor fi diminuate cu 30% iar primele de joc nu le vor primi decât dacă recuperează punctele pierdute până în prezent.
Alături de Dan Băbuț, la conferința de presă a participat și președintele Consiliului de Administrație, Ioan Câmpan.
„Acest început slab nu este favorabil echipei și trebuie să luăm măsuri, nu drastice, dar trebuie să luăm niște măsuri. Am hotărât împreună cu AGA că vom reduce salariile tuturor jucătorilor cu 30%, dar le vom readuce în condițiile în care vor recupera aceste puncte și echipa va reveni în normalitate, atunci își vor putea recupera acești bani, deocamdată vor fi doar blocați. Plus că nu vor primi prime de joc la meciuri doar atunci când recuperează cele șase puncte care au fost puse în joc până la ora actuală”, a subliniat Băbuț.
Cu privire la eșecurile înregistrate la cele două meciuri, Băbuț spune că echipa „a avut o fază proastă” însă înfrângerile suferite nu constituie un motiv pentru ca antrenorul Cosmin Bodea să fie schimbat din funcție. „Niciun club profesionist din lumea asta nu schimbă un antrenor după două meciuri la începutul campionatului, asta ar însemna să o luăm de la capăt, să aducem un alt antrenor care să înceapă să își facă stagiul de pregătire, să își pregătească altfel echipa și din nou să avem neconcordanță în echipă și să avem probleme în următoarele etape”, a declarat președintele clubului.
Cu privire la bugetul echipei, Băbuț spune că acesta este de 2.200.000 lei. „Anul acesta bugetul s-a mărit cu 300.000 de lei pentru copii și junior. Referitor la salariile jucătorilor, media este de 2.700 de lei, și nu de euro, iar cel al antrenorului cu 500 de lei mai mic decât cel al antrenorului de dinainte”, a subliniat Băbuț.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.