Dorel Coica s-a întâlnit cu cetățenii din Micro 17

Intalnire4

Intalnire3

Intalnire2

Intalnire1

Aproximativ 40 de persoane din Micro 17 au participat sâmbătă, 13 septembrie, la întâlnirea cu primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica. Întâlnirea cu cetățenii s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din cartier.
Alături de primar au mai fost prezenți: viceprimarul Radu Roca, directorul SC Transurban SA, Ionuț Bujor, city-managerul Dan Băbuț, șeful Poliției Locale, Ioan Precup, consilierul primarului, Gheorghe Rentea, directorul SC Apaserv SA, Dan Stegerean.
Printre problemele ridicate de cetățeni amintim cele legate de numărul insuficient de locuri de parcare, respectiv reasfaltarea Bulevardului Independenței. Totodată, oamenii s-au plâns de hoții care bântuie prin cartier dar și de lipsa polițiștilor din preajma digului, zonă în care copiii circulă când merg și vin de la școală, existând riscul ca elevii să fie atacați de cetățenii de etnie romă.
Locuitorii de Micro 17 au mai făcut referire și la necesitatea reamenajării spațiilor verzi din cartier, amenajarea de locuri pentru joacă, izolarea termică a blocurilor și instalarea mobilierului stradal modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.