S-a ascuns într-o canapea pentru a ieși ilegal din țară

Femeie1

Femeie2

Polițiștii de frontieră de la Urziceni au descoperit sâmbătă, 13 septembrie, ascunsă într-o canapea dintr-o mașină, o femeie care intenționa să iasă ilegal din țară, deoarece nu avea documente de identitate.

Sâmbătă după-amaiză, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul român Gheorghe C., de 35 de ani din județul Satu Mare, conducând un autoturism marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Germania.

La controlul autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă într-o canapea, o femeie. În urma verificărilor s-a stabilit că aceasta este Ludovica E., în vârstă de 40 de ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare.
Femeia a declarat că s-a ascuns în canapea deoarece nu are documente de identitate pentru a trece legal frontiera, acestea fiind la soțul ei, care locuiește în Germania, împreună cu copii lor.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria ilegală a Ludovicăi E., care este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.