Expresii feminine celebre traduse în limba bărbaților

sotie-nebuna

Femeile sunt niste fapturi dragute, care nu se supara aproape niciodata. Si, si atunci cand se supara, o fac atat de delicat, incat, practic, nici n-ai cum sa-ti dai seama. Dovada stau si replicile de mai jos, cu care orice barbat care nu e gay se intalneste zilnic, si din care doar niste paranoici ar putea deduce ca nevestele lor au capsa pusa, cand, in mod absolut evident, ele “n-au nimic”.

1. “Macar pune-o-n chiuveta, daca n-o speli”
E intr-o dispozitie mai mult decat neprietenoasa, lucru pe care poti sa-l deduci cu oarecare usurinta si din faptul ca nici n-ai terminat de mancat. Are ca variante si alte replici la fel de dragute, cum ar fi: “Macar pune-le in cosul de rufe, daca tot le spala proasta”, “Macar descalta-te, daca tot sterge servitoarea dupa tine”, desi stim cu totii ca asta n-ar imbunatati cu nimic situatia.

2. “Ce sunt sosetele alea de langa scaun?”
Desi abil formulata, aceasta intrebare nu are decat un singur raspuns logic, o data ce sosetele de langa scaun sunt, de regula, chiar sosete, si mult mai rar pantofi, schiuri sau patine cu rotile. O intrebare cu ceva mai multa logica ar fi: “Cine sunt sosetele alea de langa scaun?”.

3. “O colega de-a mea a mers cu prietenul ei la teatru”
Bineinteles ca aceasta prietena ori nu exista, ori ca, de fapt, a stat acasa si si-a facut de lucru prin bucatarie, in timp ce prietenul ei (daca, totusi, acesta exista) s-a uitat la meci. Si chiar daca, prin absurd, lucrurile au stat intocmai, tot nu reusesti sa intelegi de ce te-ar interesa, asa ca, logic, intrebi: “Si?”. Raspuns: “Si nimic”.

4. “Asta nu puteai s-o pui acolo?”
Sa spunem ca stii ce reprezina “asta”, desi, de cele mai multe ori, e greu sa ghicesti, o data ce tu esti in baie, iar ea in sufragerie. Deci, stii ce e “asta”, dar nu stii unde e “acolo”. Intrebi: “Unde?”. Raspuns:”Nu mai conteaza”.

5. “In seara asta iar te duci la bere?”
N-ai mai fost de o saptamana si nici nu intentionai sa te duci astazi. Cand, insa, ea stie mult mai bine decat tine ce-ai de gand, nu mai ai nici o sansa. Raspunzi, timid: “Nu”. Te crede imediat: “E, nu!”

6. “N-am nimic”
De regula, femeile n-au nimic atunci cand nu scot o vorba trei ore (stiut fiind faptul ca femeile nu prea obisnuiesc sa vorbeasca) sau trantesc diverse lucruri prin casa (curatenia pe care, chipurile, o fac nefiind decat un pretext ca sa poata manipula lucruri si, altfel, sa le poata tranti fara ca tu sa-ti dai seama ca e plina de draci).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.