Primarul municipiului Satu Mare s-a întâlnit cu cetățenii din Micro 14

Coica1

Coica2

Coica3

Coica4

Coica5

Coica6

Coica7

Joi (11 septembrie) după-amiază, edilul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, s-a întâlnit cu locuitorii din Micro 14, pentru a asculta problemele cu care aceștia se confruntă și sugestiile pe care le au legate de zona în care locuiesc.
Alături de primar la întâlnirea cu cetățenii au participat și viceprimarul Radu Roca, consilierul edilului, Gheorghe Rentea, specialiști din cadrul Primăriei, SC Apaserv SA, SC Transurban SA și reprezentanți ai Poliției Locale. La întâlnire au participat aproximativ 70 de cetățeni.
Dintre problemele ridicate de locuitorii din Micro 14 amintim cele cu privire la: amenajarea unor locuri de joacă pentru copii; iluminatului public; toaletarea copacilor; lucrările de reabilitare a totuarelor și aleilor din cartier. Totodată, cetățenii s-au interesat și cu privire la pașii pe care trebuie să le urmeze pentru a se înscrie în programul de reabilitare termică a blocurilor.
Următoarea întâlnire cu cetățenii va avea loc sâmbătă, 13 septembrie, la ora 10.00, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din cartierul Micro 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.