Piesa „YOM KIPPUR” revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare

YOM KIPPUR foto cristian gatina (10)

YOM KIPPUR foto cristian gatina (12)

YOM KIPPUR foto cristian gatina (15)

YOM KIPPUR foto cristian gatina (20)

YOM KIPPUR foto cristian gatina (25)

Secția română a Teatrului de Nord Satu Mare își începe activitatea în stagiunea 2014-2015 cu spectacolul „YOM KIPPUR”, reluare din stagiunea trecută, spectacol ce urmează să participe în secţiunea concurs la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, singurul festival dedicat piesei într-un act din România. Prețul unui bilet este de 15 lei.
Marți, 16 septembrie, de la ora 19.00, pe scena sălii mari a Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, va avea loc un spectacol emoționant, o poveste sensibilă și răscolitoare despre viață, familie, iubire și teamă în care ne putem regăsi fiecare dintre noi.
„Piesa autoarei israeliene Hanna Azoulay-Hasfari este o confruntare între patru personalități pasionale, patru surori pe care dispariția bruscă a mamei lor le aduce din nou împreună, după cincisprezece ani în care lucrurile nespuse dintre ele le-au făcut să se îndepărteze. O sărbătoare a ispășirii, a judecății și a iertării le obligă să își regăsească una în cealaltă rădăcinile pierdute și, în ciuda temperamentului lor mediteranean, să se împace în primul rând cu propria identitate și să se accepte pe ele însele, așa cum se văd oglindite în celelalte”, spune Eugen Gyemant.
Biletele se găsesc la Agenția teatrală, în fiecare zi de la ora 10.00 la 17.00 și la Casa de Cultură a Sindicatelelor (cu o oră înainte de spectacol).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.