Creșa „Mica Sirenă” de pe Botizului își deschide porțile pentru copii

Cresa

Creșa „Mica Sirenă”, situată pe strada Botizului (nr. 61 A) din municipiul Satu Mare îşi deschide porţile pentru copiii antepreşcolari, începând cu data de 1 noiembrie 2014. Părinții sunt invitați să-și înscrie copiii la această creşă în perioada 15 septembrie-24 octombrie. Pentru anul şcolar 2014-2015 există un număr de 20 de locuri disponibile.
Dosarul de înscriere al copiilor trebuie să cuprindă următoarele documente: cerere de înscriere, formular tipizat; copii xerox după certificatele de naştere a copiilor din familie; copii xerox după actele de identitate ai membrilor familiei de provenienţă a copilului; adeverinţe de la locul de muncă al părinţilor/reprezentanţilor legali, sau declaraţie pe proprie răspundere în cazul exercitării unor profesii liberale.
Creşele din municipiul Satu Mare oferă servicii de îngrijire, supraveghere şi educaţie antepreşcolară copiilor cu vârste cuprinse între 1,5 şi 3 ani, care au domiciliul în municipiu.
Părinţii sau/și reprezentanţii legali ai copiilor sunt aşteptaţi zilnic în intervalul orar 08.30-13.00, în perioada amintită, la sediul SPAS Satu Mare, situate pe Aleea Ilişeşti nr. 4 (tel. 0261 714195), pentru completarea dosarelor referitoare la înscrierea copiilor la creşă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.